COACHING OP UURBASIS

Coaching op uurbasis

  • Coaching helpt je medewerkers groeien
  • Off- en online coachingsmix
  • Coaching is belastingaftrekbaar
  • Geschikt voor incidentele coachtrajecten
  • Betaling o.b.v. uurtarief

 

Coaching is een moderne arbeidsvoorwaarde en draagt bij aan de groei en motivatie van jouw werknemers. Daarnaast ondersteunt coaching werknemers die door ziekte uitgevallen zijn weer terug te keren naar de werkvloer.

Een belangrijke reden om coaching in te zetten als bedrijf is om een zieke werknemer te ondersteunen bij re-integratie of om dreigend ziekteverzuim te voorkomen. Een zieke medewerker kost een bedrijf gemiddeld €250,- per dag! Coach Hubrecht helpt jouw medewerkers weer terug op de werkvloer te komen, waardoor verzuimkosten bespaard worden en dit geld in je core business kan worden geïnvesteerd.
Bovendien is coaching een moderne arbeidsvoorwaarde waardoor ook je gezonde medewerkers gemotiveerd aan de slag blijven, omdat het bedrijf investeert in hun persoonlijke groei. Beter functionerende en samenwerkende medewerkers zijn ook rendabeler en productiever.

De wereld anno 2015 verandert snel, vraagt continue ontwikkeling van werknemers en stelt andere eisen aan organisaties dan voorheen. Carrières staan niet meer vast, het tempo van werken en verandering om ons heen ligt hoog, rollen en functie eisen veranderen snel en toenemende complexiteit vereist dat bedrijven continu ontwikkelen en innoveren. Vele bedrijven maken op een gegeven moment dan ook een verandertraject door (change management). Een fase waarin gedrag en vaardigheden van het management en de werkvloer zal moeten gaan veranderen. Coach Hubrecht kan managers en werknemers begeleiden in de persoonlijke ontwikkeling die nodig is in de veranderende organisatie.

Coach Hubrecht biedt voor bedrijven zijn diensten aan op basis van een uurtarief. Heb je meerdere werknemers in dienst die je wilt laten coachen of wil je mij op regelmatige basis inschakelen? Dan kan Inhouse Coaching interessant zijn, waarbij je mij op een vaste frequente basis inhuurt om bij jou op kantoor je medewerkers te begeleiden. Lees hierover meer op de pagina over Inhouse Coaching.

Ben je geïnteresseerd in wat coaching op uurbasis kan betekenen voor jouw bedrijf of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak waarin ik de voordelen kan toelichten.

Uurtarief zakelijk: €120,- per uur excl. btw (21%)

Eventuele reiskosten, parkeergelden en locatiehuur zijn niet in deze prijs meegenomen en worden indien van toepassing apart in rekening gebracht. Zie voor meer informatie de pakketvoorwaarden en de algemene voorwaarden.