Projectmatig coaching

Coaching in Projectmatig werken

  • Voortgang in jouw projecten vergroten
  • Coachen van projectteams
  • Duurzame investering die belastingaftrekbaar is
  • O.b.v. Lean & Scrum principes
  • Offerte op maat

 

In sommige organisaties zijn de doorlooptijden van projecten, productontwikkeling en innovaties erg lang, waarmee de time to market te groot is om de concurrentie bij te houden, Zowel in Japan (Lean Management) als Amerika (Agile/scrum) zijn methodes ontwikkeld om dit proces te versnellen, kort op de bal te zitten en incrementeel te innoveren.

Agile en Scrum is een veel toegepaste methode van werken waarbij kortcylisch geïnnoveerd wordt. Niet heel lang werken aan een project en aan het einde pas iets opleveren, maar al binnen 4 weken tussen-mijlpalen behalen met kleine stapsgewijze innovaties. Bekijk dit filmpje van Spotify eens om te leren hoe dit werkt in de praktijk: https://labs.spotify.com/2014/03/27/spotify-engineering-culture-part-1/

Niet alleen helpt Scrum je sneller werk op te leveren, het is ook nog eens een leuke manier van teamwork!
Coach Hubrecht helpt bedrijven hun projectmatig werken te verbeteren aan de hand van deze methodes. Aspecten van Agile/Scrum pas ik toe in mijn coachingstrajecten. Het team of medewerker wordt opgeleid om deze methode in praktijk te brengen. Op die manier wordt het hún manier van werken en maken ze de techniek eigen.

Benieuwd hoe dit voor jouw organisatie kan werken? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak waarin ik de voordelen kan toelichten. Op basis van jouw wensen en mogelijkheden maak ik een offerte op maat.