Coaching inhouse

Inhouse Coaching

  • Coaching expertise in huis halen
  • Intensieve on the job begeleiding
  • Jij kunt focussen op je business
  • Coaching is belastingaftrekbaar
  • Speciaal abonnementstarief op maat

 

Als ondernemer of bedrijf is je core business dat je de continuïteit van je bedrijf waarborgt met de producten of diensten die je aanbiedt. Er moet omzet binnen worden gehaald, de kosten moeten beheersbaar zijn en je wilt winst maken. Daardoor is er soms geen tijd, capaciteit of expertise in huis om je medewerkers (on the job) te coachen op zaken waar zij op vast lopen, om te groeien in hun werk of vaardigheden of de onderlinge samenwerking en communicatie te verbeteren. Coach Hubrecht staat naast de ondernemer en kan deze expertise inbrengen in jouw organisatie, zodat jij je kunt focussen op je core business.

Een belangrijke reden om coaching in te zetten als bedrijf is om een zieke werknemer te ondersteunen bij re-integratie of om dreigend ziekteverzuim te voorkomen. Een zieke medewerker kost een bedrijf gemiddeld €250,- per dag! Coach Hubrecht helpt jouw medewerkers weer terug op de werkvloer te komen, waardoor verzuimkosten bespaard worden en dit geld in je core business kan worden geïnvesteerd.
Bovendien is coaching een moderne arbeidsvoorwaarde waardoor ook je gezonde medewerkers gemotiveerd aan de slag blijven, omdat het bedrijf investeert in hun persoonlijke groei. Beter functionerende en samenwerkende medewerkers zijn ook rendabeler en productiever.

De wereld anno 2015 verandert snel, vraagt continue ontwikkeling van werknemers en stelt andere eisen aan organisaties dan voorheen. Carrières staan niet meer vast, het tempo van werken en verandering om ons heen ligt hoog, rollen en functie eisen veranderen snel en toenemende complexiteit vereist dat bedrijven continu ontwikkelen en innoveren. Vele bedrijven maken op een gegeven moment dan ook een verandertraject door (change management). Een fase waarin gedrag en vaardigheden van het management en de werkvloer zal moeten gaan veranderen. Coach Hubrecht kan managers en werknemers begeleiden in de persoonlijke ontwikkeling die nodig is in de veranderende organisatie.

Ik kan op een vaste frequente basis jouw medewerkers komen coachen op het werk. Bijvoorbeeld 1 keer in de 4 weken een ochtend waarbij ik 3 mensen coach. Daarvoor geldt een speciaal abonnementstarief, die ik op maat voor jouw organisatie maak. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met mij op via het contactformulier. Dan bel ik je z.s.m. terug om een afspraak te maken en jouw wensen door te nemen.

Past een frequente vorm van coaching niet bij jouw bedrijf of wensen, dan is coaching op basis van uurtarief ook mogelijk.

Voor jouw bedrijf kun je de kosten van de coaching opvoeren op je balans als personeelskosten én je kunt de btw  terugvragen via je aangifte bij de Belastingdienst. Dit maakt coaching naast positieve effecten voor de medewerkers en de organisatie, ook financieel een aantrekkelijke investering!