“Hubrecht, dankjewel voor de coaching, ik beschouw het als een groot kado. Het was een periode waarin ik het vak waarvoor ik leerde achter me liet, en het roer helemaal omgooide zodat ik nu mijn leven kan invullen op een manier die beter bij me past. Jouw nieuwsgierige vragen zonder oordeel, spiegelden en confronteerden waardoor ik mezelf beter leerde kennen. We ontdekten overtuigingen die me belemmerden, en je leidde me in de richting van keuzes maken gebaseerd op mijn eigen waarden waardoor de richting aan helderheid en stabiliteit won. Ik voel me veel sterker in mezelf, meer ontspannen en heel tevreden. Merci!”

Jurri

“Mijn hulpvraag betrof hoe ik de zorg/ de pijn/het verdriet van anderen bij henzelf moest leren laten. Tijdens het coachtraject ben ik me steeds bewuster geworden van mijn eigen hindernissen, waarden/normen, mijn capaciteiten en uiteindelijk mijn potentieel. Ook hoe en waarom ik me binnen mijn comfort zone ophield was een eye opener. Dit maakte mij pijnlijk duidelijk dat het de hoogste tijd was om nu eindelijk eens te beginnen mezelf te leren coachen. Hoe wilde ik van een bezorgde, piekerende moederkloek een “coach” van mijn kinderen worden wanneer ik mezelf niet eens wist te coachen? Op weg dus naar zelfsturing, zelf-coaching en niet onbelangrijk; zelf supporting. Onderweg durfde ik af en toe de magic zone in te gaan en los te laten wat alleen maar vertrouwd voelde in de comfort zone. Dit waren bijzondere ervaringen en gaven me vleugels en moed om verder te gaan. Het is een bijzonder leerzaam maar onvermijdelijk soms ook een pijnlijk proces. Door het vertrouwen, welke Hubrecht me bij herhaling toedichtte en zijn niet aflatende goede en gerichte vragen en suggesties in het kader van de SMART methode werd ik me gaandeweg bewuster van mijn potentieel/kwaliteiten. Door deze meer na te leven leerde ik anders voelen en te denken, want deze krachten veranderen mee. Mijn ervaring van dit coach traject is die van een zeer waardevolle reis met een uitstekende wisselwerking tussen coach en coachee.”

Marga

“Een enorme duw in de goede richting. Ik ben mij nu veel meer bewust van mijn houding en gedrag, zowel in privé als werksfeer. Dit was voor mij erg confronterend. Mede dankzij het vertrouwen en inzicht dat Hubrecht mij heeft gegeven, heb ik geleerd hiermee om te gaan. Het coaching traject heeft mij niet alleen geholpen persoonlijke doelen te behalen. Ook geeft het mij daadkracht en motiveert het mij om voortdurend nieuwe doelen te stellen. Ik ben dan ook buitengewoon tevreden!”

Aaron

“De werkwijze van Hubrecht spreekt mij zeer aan, omdat hij actie en doelgericht te werk gaat. Ik heb geleerd om mijn eigen waarden te bepalen en concrete doelen te stellen, waardoor ik sneller mijn eigen keuzes kan maken. Mijn leerdoel was om contact met mijn gevoel te krijgen en dit ook uit te spreken. Hubrecht weet goed door te vragen waardoor we tot de kern komen. Door vooraf concrete doelstellingen te bepalen, kun je gedurende het proces vaststellen waar je op dat moment staat. Hiermee voorkom je dat je alleen maar aan het praten bent. Actie is belangrijk en de verantwoordelijkheid ligt bij de coachee. De coaching is een leerzaam en intensief proces geweest en hierdoor ben ik in staat om zelfstandig verder te gaan. Hubrecht is een rustig en betrouwbaar persoon en ik kan hem daarom aanraden.”

Niels

“Toen ik aan de coaching begon, wilde ik meer rust en structuur voor mijzelf creëren. Ik heb veel van de coaching geleerd. Eigenlijk meer dan verwacht. Wat ik heb geleerd, is: strenger zijn, volhouden, duidelijke keuzes maken en niet terug vallen, meer in het belang van mijzelf denken en doen, minder bang zijn van wat anderen van mij denken en zeggen wat ik denk en vind. En ik ben gestopt met roken! Door de coaching ben ik anders gaan nadenken. Ook langer gaan nadenken voordat ik wat doe. Ik ben gestopt met roken door bewust te zijn van wat ik doe en waarom. Doordat ik in de coaching zelf moest gaan nadenken over mijn gedrag, heb ik meer zelf inzicht gekregen. Door naar mezelf te kijken, heb ik geleerd wat mijn eigen gedrag met anderen doet en wat de reactie van anderen daarop is. Deze dingen ga ik vol houden en niet vergeten. Dankjewel voor de coaching Hubrecht!”

Rubena

“Mijn coaching vraag was simpel, ik wilde graag effectief aan het werk zijn. Te vaak werd ik afgeleid door ‘zaken’ die op dat moment konden wachten. Time management was voor mij wel een bekend begrip, maar hoe het toe te passen in mijn functie was voor mij een raadsel. Hubrecht kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen. Soms gaf hij suggesties voor bepaalde acties. Hierdoor leerde ik om meer grip te krijgen op mijn beschikbare (werk)tijd.Wat mij verraste, was dat ik niet alleen antwoord kreeg op deze directe coachingsvraag! De gesprekken met Hubrecht hebben geleid tot verhelderende inzichten over mijzelf, waarvan ik niet alleen op het werk maar ook thuis en in mijn gezin profijt heb. Dank je Hubrecht!”

Bianca