Over mij

OVER COACH HUBRECHT

Ik ben Hubrecht van der Beek en ik coach, naast mijn vaste baan, particulieren en werknemers. Bovenal ben ik echtgenoot en vader van een prachtige drie jarige dochter, en 36 jaar oud. Ik haal veel voldoening uit het coachen en begeleiden van mensen, en wil daarmee iets bijdragen aan hun levensgeluk. Iedere keer weer geniet ik ervan om een tijdje met mensen mee te mogen lopen op hun levenspad en hen te zien groeien, op te zien knappen of levensveranderende keuzes te zien maken! Coach Hubrecht werkt vanuit Lisse aan diverse coachingsvragen van particuliere en zakelijke klanten.

Vanuit mijn passie coach ik mensen om zichzelf te onderzoeken en hun zelf gekozen doelen te realiseren, zodat zij hun diepste waarden en dromen waar kunnen maken. Ik ben erop gericht jouw zelfaccepterend, zelfsturend, zelflerend en zelfoplossend vermogen te vergroten. Mijn missie is dan ook: awakening possibilities in others!

Over mijn werkwijze kun je meer lezen onder het menu ‘Diensten’ bij de achtergrondinformatie over de pakketten die ik aanbied. Of lees mijn blog eens.

Ik ben opgeleid tot professioneel coach door Schouten & Nelissen, en als je meer over mijn achtergrond wilt weten kun je hierover meer op mijn LinkedIn pagina lezen. Wat ik belangrijker vind dat je hier leest, is wat belangrijk voor mij is, wat de waarden zijn op basis waarvan ik mijn bedrijf run en wat mijn visie op persoonlijke ontwikkeling is.

 

MIJN VISIE

De maatschappij zoals die zich nu ontwikkelt, vraagt steeds meer zelfstandigheid en zelfsturing van mensen als het gaat om hun eigen gezondheid, levensstijl en het aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt. Dit vraagt erom dat je flexibel bent, jezelf blijft ontwikkelen op basis van veranderende omstandigheden en dat je eigen verantwoordelijkheid neemt om zo gezond mogelijk te blijven. Zo blijf je duurzaam arbeidsfit en mentaal en lichamelijk in shape.

Maar moet je dat allemaal alleen doen? Nee; je kunt immers niet alles weten, soms loop je vast of wil je graag dat een ander met je meedenkt, je aanmoedigt of je challenged. Daar heb je bijv. je partner, familie of vrienden voor en/of kun je een lifecoach die wat verder van je afstaat in de arm nemen.

Ik geloof dat persoonlijke ontwikkeling, welzijn, geluk, gezondheid en vitaliteit gebouwd zijn op een leven waar balans is in emotioneel, mentaal, fysiek, spiritueel en financieel oogpunt. Dit staat centraal in mijn coachingsmethode evenals wetenschappelijke inzichten uit de positieve psychologie.
Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat verandering in jouw leven en gedrag alleen kan plaatsvinden als je bereid bent om een open gesprek te voeren over wat je erbij in de weg staat om die verandering in de praktijk te brengen.
En daarnaast vind ik het belangrijk dat ik mensen dusdanig coach, dat zij mij vervolgens niet meer nodig zullen hebben. Ik leer je dus jezelf te coachen!

Mijn kernwaarden

Ik geloof in de kracht van menselijke relaties als basis en voorwaarde voor herstel, duurzame persoonlijke ontwikkeling en sociale cohesie.

Mijn aanpak is pragmatisch en duurzaam. Daarom focus ik erop cliënten te leren zichzelf te coachen.

Ik vind dat bedrijven meer moeten nastreven dan alleen hun eigen winst te maximaliseren. Daarom coach ik kosteloos mensen voor wie coaching niet direct een bereikbaar alternatief is.

Ik bouw vertrouwen op door transparant te opereren, eerlijk te zijn in mijn feedback en een veilige omgeving te bieden waarin mensen kunnen en durven te ontwikkelen.

Respect, compassie, empathie en verbondenheid zijn leidend voor mij in relaties en hoe je met mensen zowel zakelijk als privé omgaat.

Ik ben ervan overtuigd dat werkgevers en managers mede verantwoordelijkheid zijn voor een betekenisvolle, inspirerende, ontwikkelingsgerichte, veilige en gezonde werkomgeving.

Referenties