Pakketvoorwaarden

Heeft een van de pakketten je interesse gewekt of heb je vragen erover? Neem dan contact met mij op via het contactformulier of via 06-50961699.

Locatiehuur en kilometervergoeding

Prijzen voor de pakketten Coaching Standaard en Coaching Uitgebreid zijn gebaseerd op coaching bij mij op kantoor in Lisse. Ook het intakegesprek voor Coaching Online is in Lisse. Eventuele locatiehuur of kilometervergoeding zijn niet in de pakketprijzen inbegrepen.
Als jij behoefte hebt aan face-to-face coaching bij jou in de buurt, dan breng ik buiten de Bollenstreek een kilometervergoeding van €0,19 per kilometer en eventuele parkeerkosten in rekening evenals de eventuele huur van een coachlocatie in jouw buurt. Gemiddeld moet je denken aan €20,- per uur voor locatiehuur, maar dit kan verschillen per stad of regio. Over de locatie en huur overleg ik eerst met jou en na akkoord boek ik pas.

Betalingsvoorwaarden

Betaling van het pakket Coaching Online geschied in één keer vooraf aan het coachtraject. Betaling van de andere twee pakketten kan ook gespreid per coachingsessie worden betaald. Overige betalingsvoorwaarden vind je in mijn algemene voorwaarden.

Annuleren

Een coachgesprek kan tot 48 uur van tevoren kosteloos geannuleerd worden. Daarna wordt deze volledig in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden & privacy

Aan mijn dienstverlening zijn algemene voorwaarden verbonden; lees hier wat mijn voorwaarden inhouden. Als coach is de privacy van mijn cliënten zeer belangrijk. Hoe jouw privacy gewaarborgd wordt, kun je hier lezen.

FAQ

Via de Frequently Asked Questions pagina kun je antwoorden vinden op de meest gestelde vragen van klanten.